Η F.G.S. Ιδρύθηκε το 2016 με στόχο την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων προμήθειας και εμπορίας συσκευών τεχνολογίας  και  καινοτόμων λύσεων διαφήμισης. Ως εταιρία βασισμένη στο εμπόριο & τις υπηρεσίες, πιστεύουμε ακράδαντα ότι δημιουργούμε αξία για τους πελάτες μας μέσα από την κατανόηση των απαιτήσεων τους, τη συνεργασία μαζί τους  και ως εκ τούτου, βελτιστοποιώντας τις προδιαγραφές της δουλειάς – είτε πρόκειται για καλύτερη επιλογή εμπορευμάτων-σχέδια χρωμάτων, πρόσθετα χαρακτηριστικά κ.λ.π. έτσι ώστε να βελτιστοποιηθεί το έργο, ενώ παράλληλα εξοικονομούμε πόρους και κυρίως δεν θέτουμε συμβιβασμούς στην ποιότητα του προϊόντος και το χρονοδιάγραμμα παράδοσης που υποσχεθήκαμε.

Στην F.G.S. χρησιμοποιούμε τεχνολογία παγκόσμιας κλάσης και εφαρμόζουμε αυστηρό ποιοτικό έλεγχο σε κάθε στάδιο του έργου.

Επιπλέον συνεργαζόμαστε στενά με τους πελάτες μας και την ευρύτερη δημιουργική κοινότητα, παρέχοντας μεγάλο βαθμό ευελιξίας και προσαρμογής στην εκτέλεση των έργων μέσα από ένα εκτενές φάσμα προϊόντων. Θα συνεχίσουμε να επενδύουμε τόσο στους ανθρώπους μας όσο και στην τεχνολογία μας, για να διασφαλίσουμε ότι θα ανταποκρινόμαστε πάντοτε στις υψηλές απαιτήσεις των πελατών μας.